O-I Netherlands B.V. is verhuisd naar nieuw kantoor bij station Schiedam

O-I Netherlands B.V. is verhuisd naar nieuw kantoor bij station Schiedam

Schiedam, 5 februari 2019 – O-I Netherlands B.V. is sinds begin februari verhuisd naar een nieuw kantoor pal tegenover het station Schiedam. De fabrikant van glasverpakkingen koos er bewust voor om zijn kantoor in Schiedam te behouden. 

“Ons bedrijf heeft altijd een nauwe band gehad met Schiedam. Er was uiteraard de glasfabriek, maar ook het Nederlandse hoofdkantoor was aan de Buitenhavenweg gevestigd. Het was voor ons dan ook evident dat we hier zouden blijven”, zegt Rob Daamen, HR Director O-I Netherlands.

O-I huurt de zesde en zevende verdieping in een kantoorgebouw aan de Spoorstraat 7. De kantoren bieden plaats aan circa 55 medewerkers. “De locatie is ideaal, vlakbij de A20, tegenover het station en op loopafstand van het centrum. Perfect voor zowel onze medewerkers als onze bezoekers,” vult Daamen aan. 

Naast het kantoor in Schiedam heeft O-I twee glasfabrieken in Nederland: in Leerdam en in Maastricht. 

Contacteer ons
John Kinnart Communications Consultant, Outsource Communications
John Kinnart Communications Consultant, Outsource Communications
Over O-I

Bij O-I Glass, Inc. (NYSE: OI) houden wij van glas, en we zijn er trots op dat we meer glas maken dan welke andere producent van glazen flessen en potten ter wereld dan ook. We tillen producten naar een hoger niveau door een duurzame verpakking te creëren die emoties oproept, merken in iconen te transformeren, en dagelijks boven onszelf uit te stijgen om zinvolle, magische momenten te creëren. We helpen voedings- en drankmerken zichzelf uit te drukken zodat ze een emotionele band met hun consumenten kunnen opbouwen. Ons wereldwijde hoofdkantoor bevindt zich in Perrysburg, Ohio (Verenigde Staten) en ons team van meer dan 27.500 medewerkers, werkzaam in 78 fabrieken verspreid over 23 landen, heeft in 2019 een omzet behaald van $6.7 miljard. We streven ernaar iets te maken ‘what matters’, om stap voor stap de wereld gezonder en mooier te maken. Ga voor meer informatie naar o-i.com.